Document Centre
3
Overhang
Voor objecten waar overhang aanwezig is zal in overleg ondersteund materiaal meegeprint worden. Het ondersteundend materiaal heeft een zwakke hechting aan het model. Het ondersteunend materiaal wordt niet verwijdert door personeel van het Document Centre. Bekijk hiernaast een model met extreme overhang en hoe de ondersteuning er uit ziet. Het plaatje tussen de vingers heeft een sterke overhang, zonder ondersteuning bestaat de kans dat het materiaal wegzakt zolang het nog niet helemaal uitgehard is.

Verantwoording
De NHL Hogeschool is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door het schenden van copyrightrechten die gelden voor gedownloade modellen. Informeer of iets geproduceerd mag worden en voor welk doel.
zonder ondersteuning
weergave hoe de ondersteuning geprint gaat worden.
 

Prijs opvragen bij ons
Je kunt de .STL of .OBJ bestanden naar ons toesturen voor een prijsopgaaf, wij gebruiken de calculator hiernaast voor het bepalen van de prijs. Gramsgewicht en printtijd is afhankelijk van het programma wat je gebruikt en met welke settings. Eerdere zelfrekenoptie is afgeschaft i.v.m. te veel discussie over de settings. De opdrachten worden meestal verwerkt op de Zortrax M200. Stuur je bestanden naar dc@nhl.nl verpakt in een ZIP-bestand.